organisatieopstelling

Organisatieopstelling Workshop: Hoe krijg ik meer grip op mijn team? (try-out)

Als je leiding geeft aan een team, ervaar je soms dat het niet lekker loopt. Projecten lopen uit, medewerkers klagen en blijven naar jou kijken voor initiatief, er is gedoe in het team of klanten zijn ontevreden.

Je hebt al van alles geprobeerd. Dat helpt wel wat, maar het verandert niet echt. Je krijgt er gewoon geen grip op.

Tijdens mijn opleiding Systemisch Werken heb ik ervaren dat een organisatieopstelling een krachtige manier is om naar dit soort problemen in teams of organisaties te kijken. Een opstelling maakt belemmerende patronen zichtbaar en geeft mogelijkheden om deze te veranderen zodat energie weer kan gaan stromen in jezelf of in je team.

Wat een organisatieopstelling precies is en hoe het werkt lees je hier.

Zelf de kracht van opstellingen ervaren?

Om op een laagdrempelige manier gebruik te maken van de kracht van organisatieopstellingen geef ik 30 maart en 11 mei een open workshop voor leidinggevenden. Tijdens de workshop ervaar je hoe je op basis van opstellingen samen met leidinggevenden van andere organisaties en bedrijven (die je nog nooit eerder hebt gezien) tot inzichten komt met betrekking tot situaties die bij jezelf spelen. De groep helpt bij het stellen van een onverwacht duidelijke diagnose, ook als de situatie complex is.

Zelf een vraag inbrengen?

Een beperkt aantal deelnemers krijgt de mogelijkheid om hun vraag in te brengen. Ik begeleid de vraagsteller door het krachtenveld rond een vraag zichtbaar en voelbaar te maken in een opstelling. Door de combinatie van inzicht, zelf ervaren en actie heeft degene die zijn vraag laat opstellen een nieuw perspectief op zijn eigen aandeel in de situatie plus zicht op een aantal oplossingsrichtingen. Het veranderingsproces kan beginnen.

Waar en wanneer?

Wanneer en waar? De opstellingenworkshop “Meer grip op je team” geef ik op 30 maart en 11 mei 2017 van 19.00 – 22.00 uur in Bussum.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor leidinggevenden van afdelingen, teams of projecten.

Try-out

Het inzetten van opstellingen bij bedrijven wordt steeds meer gewoon goed. Een organisatieopstelling is geen wondermiddel, maar het is een prachtige aanvulling op alle andere interventies die ik doe met teams. De komende 2 workshops gebruik ik als try-out. Voor jou een mogelijkheid op een goedkope manier kennis te maken met organisatieopstellingen. En voor mij de mogelijkheid om te experimenteren met de opzet van deze workshops.

Wat kost het?

Deze workshop gaat 200 euro per persoon kosten voor de inbrenger van een vraagstuk. Omdat dit een try-out is betaal je tijdens de try-out slechts 30 euro per persoon als inbrenger van een vraagstuk.

Wil je deelnemen zonder een vraagstuk in te brengen, dan betaal je 10 euro per persoon.

Aanmelden?

Inschrijven kan via onderstaande link. Wil je meer informatie of even overleggen neem dan contact met me op.

Praktische informatie Workshop:

Maximaal 8 deelnemers

30 maart 2017 van 19.00 tot 22.00 uur

11 mei 2017 van 19.00 tot 22.00 uur

Bussum