Resultaat Atelier organisatieopstelling workshop

organisatieopstelling-workshop

Organisatieopstelling workshop voor leidinggevenden

Als je leiding geeft aan een team, ervaar je soms dat het niet lekker loopt. Projecten lopen uit, medewerkers klagen en blijven naar jou kijken voor initiatief, er is gedoe in het team of klanten zijn ontevreden.

Je hebt al van alles geprobeerd. Dat helpt wel wat, maar het verandert niet echt. Je krijgt er gewoon geen grip op.

Tijdens mijn opleiding Systemisch Werken heb ik ervaren dat een organisatieopstelling een krachtige manier is om naar dit soort problemen in teams of organisaties te kijken. Een opstelling maakt belemmerende patronen zichtbaar en geeft mogelijkheden om deze te veranderen zodat energie weer kan gaan stromen in jezelf of in je team.

Wat een organisatieopstelling precies is en hoe het werkt lees je hier.

Zelf de kracht van opstellingen ervaren?

Om op een laagdrempelige manier gebruik te maken van de kracht van organisatieopstellingen geef ik workshops voor leidinggevenden. Tijdens de workshop ervaar je hoe je op basis van opstellingen samen met leidinggevenden van andere organisaties en bedrijven (die je nog nooit eerder hebt gezien) tot inzichten komt met betrekking tot situaties die bij jezelf spelen. De groep helpt bij het stellen van een onverwacht duidelijke diagnose, ook als de situatie complex is.

Zelf een vraag inbrengen?

Een aantal deelnemers krijgt de mogelijkheid om hun vraag in te brengen. Ik begeleid de vraagsteller door het krachtenveld rond een vraag zichtbaar en voelbaar te maken in een opstelling. Door de combinatie van inzicht, zelf ervaren en actie heeft degene die zijn vraag laat opstellen een nieuw perspectief op zijn eigen aandeel in de situatie plus zicht op een aantal oplossingsrichtingen. Het veranderingsproces kan beginnen.

Ook als je deelneemt in de opstelling van een ander leer je veel over jezelf en jouw eigen vraagstuk.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor leiders en managers van afdelingen, teams of projecten.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd neem dan contact met me op.

Praktische informatie Workshop:

6 - 12 deelnemers