Resultaat Atelier

Van 2empower naar Resultaat Atelier

Vandaag presenteer ik met trots mijn nieuwe website en nieuwe naam: Resultaat Atelier.  

Sinds 2006 begeleid ik leidinggevenden en hun teams bij het samen realiseren van verbeteringen, eerst als interim manager en sinds 2008 als (team)coach, facilitator en trainer onder de naam 2empower. In de afgelopen 8 jaar veranderde mijn aanpak van individueel empoweren naar samen verbeteren.

Resultaat Atelier is een creatieve en inspirerende aanpak om met elkaar aan de slag te gaan, om ambities en doelstellingen te vertalen naar nieuw gedrag, beleving en meer plezier op de werkvloer.

Op z’n Rotterdams gezegd: “Niet lullen maar poetsen”. Samen praten over verandering leidt niet tot blijvende verandering is mijn ervaring. In de praktijk is alles anders en vervalt iedereen al snel weer in het oude gedrag. Pas als je ruimte creëert om te gaan doen, experimenteren en leren op de werkvloer ontstaat er beweging en energie.

Wat we doen en hoe we dat aanpakken lees je op mijn nieuwe website. Wil je er over in gesprek? Graag! Neem dan contact met me op.